Suitable

logo_suitable_shaduwVoor Suitable, “Het totaalconcept voor casual-, business- en galakleding”, heeft VD Heuvel IT het volgende gerealiseerd:

– Wi-Fi verbindingen beschikbaar gesteld in 10 winkels i.c.m. krachtige acces points. Via deze accespoint maakt een Ipad verbinding met de webshop. De klanten kun via deze manier in de winkel hun bestelling via de webshop kunnen plaatsen.

– De Synology NAS geconfigureerd en ingesteld met toegangsrechten op map niveau (zodat de klantenservice medewerker bijvoorbeeld niet bij financiële data kan komen). Automatische back-up optie gerealiseerd.

– Kleine Linux PC gebouwd en deze verbonden met het Wi-Fi netwerk en een groot scherm. Zodat de winkelmedewerker de producten in het groot kan laten zien aan de klanten.

Wat VD Heuvel It doet voor Suitable op oproep basis:

  • Het onderhoud van +/- 10 Pc’s op het hoofdkantoor, van opschonen tot her installeren (zowel hardware als softwarematig).
  • Op afstand inloggen op de kassa’s om ze algeheel te controleren en softwarematige problemen oplossen.
  • Print problemen oplossen voor alle 10 winkels en het hoofdkantoor (zowel hardware als softwarematig).
  • Netwerkproblemen onderzoeken en oplossingen. Bij storingen contact opnemen direct met de provider/leverancier.
  • Leveren van hard en software.

VD Heuvel IT helpt ons bij het ondersteunen van onze ICT infrastructuur. Lost problemen adequaat op en denkt mee voor nieuwe oplossingen. Kortom we zijn erg tevreden over de dienstverlening en zijn kennis.

– Suitableshop.nl P-J Schutte.

Meer over Suitable vindt u op hun website www.suitableshop.nl